Speciale nieuwsbrief juni 2015

Lees hier onze speciale sponsoractie brief.

In de voorgaande nieuwsbrieven hebben we u geïnformeerd over het wegvallen van onze grote sponsor. Uiteraard kunnen we een dergelijke verandering niet zo maar oplossen. Gelukkig zijn er geen onmiddellijke problemen voor de voortzetting van de projecten voor dit school jaar. Maar we willen graag de voortgang van de projecten voor de komende jaren veilig stellen en daarom vragen we U nu met een actieve sponsoractie om ons te ondersteunen. Velen van u doen dit natuurlijk al jaren genereus en dan hopen we op een voortzetting daarvan.

In de bijlage vindt u onze sponsoractie brief waarin we verschillende sponsor mogelijkheden beschrijven. Misschien kunt u samen met het gezin, studiegenoten, vrienden, werk, een club, de buurt een project ondersteunen? Ook een mogelijkheid is dat U de Babungo sponsoractie brief binnen u eigen netwerk wilt verspreiden met een goede aanbeveling? Als iedereen een klein steentje bijdraagt is dit een grote stap voorwaarts voor de kinderen en gezinnen in Babungo, Njinikom en Yaounde.

Alvast heel veel dank!
Met vriendelijke groeten,
De bestuursleden van de stichting Babungo